Apariții în presă

TPA & VIVA CreditCitește pe:

businesswoman.ro ›› iaa.ro ››

TPA & AleviaCitește pe:

theprjournal.com ›› prwave.ro ››

The Public Advisors in topul celor mai performante agentii de PR din Romania 2014Citește pe:

revistabiz.ro ›› cristianflorea.ro ›› raduoncescu.ro ›› cristianchinabirta.ro ›› mariaisopescu.wordpress.com ››

“Parada Mașinilor de spălat Retro” – un demers de social media engagement pentru clienții fideli ai Indesit România

Indesit lansează printr-o campanie de social media un apel către clienții săi fideli promițând ca 10 dintre acestia să fie recompensați cu 10 mașini de spălat Indesit INNEX. Campania se desfășoară pe pagina de Facebook a companiei: facebook.com/IndesitRomania, sub numele de “Parada Mașinilor de spălat Retro” și durează 3 săptămâni.

Citește pe:

iqads.ro ›› mediaddict.ro ›› prwave.ro ›› gadgetrends.ro ›› marketingnewscentral.ro ›› businesslive.ro ›› mujer.ro ›› 121.ro ››

Agentia The Public Advisors lanseaza concursul pentru organizatii studentesti: „Strategia vine la cutie”

The Public Advisors lansează primul concurs dedicat exclusiv organizațiilor studențești. Pe numele său „Strategia vine la cutie”, competiția este dedicată tuturor studenților care își doresc ca organizația din care fac parte să devină mai vizibilă, mai cunoscută, mai puternică. Premiul cel mare constă într-o strategie de comunicare nou nouță pentru anul 2014, creată special pentru organizația câștigătoare de către o echipă de consultanți The Public Advisors.

Citește pe:

iaa.ro ›› adhugger.ro ›› radardemedia.ro ›› iqads.ro ›› markmedia.ro ›› prwave.ro ›› gadgetrends.ro ››

The Public Advisors comunica pentru Indesit si Hotpoint

Incepand cu luna februarie a acestui an, agenția de comunicare The Public Advisors gestioneaza conturile de comunicare Indesit si Hotpoint, aflate in portofoliul Indesit Company, lider in productia de electrocasnice din Europa. Debutul acestei colaborari coincide si cu infiintarea Techno Team, o echipa de specialisti din cadrul The Public Advsisors specializata pe comunicarea de produse technology si IT&C.

Citește pe:

adhugger.ro ›› lukor.net ›› pr-romania.ro ›› markmedia.ro ›› prwave.ro ›› stire.info ›› mediaddict.ro ›› dailybusiness.ro ›› iqads.ro ›› ultima-ora.ro ›› raportal.ro ››

The Public Advisors se afiliaza retelei internationale Tudor Reilly UK

Agenţia de relaţii publice şi comunicare, The Public Advisors, anunţă afilierea departamentului său de Health & Beauty PR la reţeaua globală a Tudor Reilly – Londra.

Citește pe:

IQads.ro ›› revistabiz.ro ›› ziare-pe-net.ro ›› ads.zpm.ro.ro ›› stiri-ultima-ora.ro ›› pr-romania.ro ›› adhugger.net ›› dailybusiness.ro ›› inmedio.ro ›› discard.ro ›› stire.info ›› facenews.ro ›› infoagency.ro ›› businesswoman.ro ››

The Public Advisors comunica pentru Inspired

The Public Advisors se alătura echipei de voluntari a concursului de idei Inspired și gestionează comunicarea celei de-a șasea ediții a celei mai importante platforme de lansare pentru tinerii creativi din România.

Citește pe:

adhugger.net » divahair.ro » prwave.ro » raportal.ro »

The Public Advisors deschide noul magazin bam boo

Proiectul de lansare si comunicare a noului magazin de decoratiuni bam boo Romania din AFI Palace Cotroceni a cumulat peste 1.000.000 de vizualizari in social media si a fost realizat de agentia The Public Advisors in perioada 15 iulie-15 august.

Citește pe:

iqads.ro » pr-romania.ro » adhugger.net » raportal.ro »

The Public Advisors comunica pentru IL PASSO

In urma unui proces de selectie a furnizorului de servicii de PR, agentia The Public Advsors administreaza contul de relatii publice IL PASSO, brand romanesc infiintat in 1999, axat pe comertul de pantofi si accesorii pentru femei si barbati.

Citește pe:

IQads.ro » adplayers.ro » 121.ro » roportal.ro »

The Public Advisors comunica pentru MediHelp International

Începând cu luna ianuarie 2012, The Public Advisors a fost desemnată ca agenția oficială de relații publice și comunicare a MediHelp International, cel mai mare broker de asigurări private de sănătate din sud-estul Europei.

Citește pe:

PRwave.ro » RomanianBusinessNews.ro »

The Public Advisors comunica pentru Omilos Grup

The Public Advisors, agentie de relatii publice si comunicare din Romania care promoveaza conceptul de „public advisor”, gestioneaza de la inceputul lui 2010 contul de PR al dezvoltatorului Omilos Group, cunoscut in piata locala pentru lantul de centre comerciale ERA Shopping Park Iasi si Oradea.

Citește mai multe pe:

IQads.ro ›› Strategic.ro ›› RomanianBusinessNews.ro ››

The Public Advisors si-a lansat divizie de fashion si lifestyle

Agentia de comunicare si relatii publice The Public Advisors anunta infiintarea diviziei de fashion si lifestyle, decizie care sprijina strategia companiei de a-si intari si specializa competentele in aceasta arie.

Citește pe:

iaa.ro » strategic.ro » adhugger.net » cezarcaluschi.ro » prwave.ro »

The Public Advisors goes eco

Agenţia de relaţii publice The Public Advisors anunţă o nouă colaborare cu Tanaaa, importatorii ceasului Patch - primul ceas biodegradabil din lume!

Citește pe:

pr-romania.ro » prwave.ro » bursa.ro »

The Public Advisors comunica pentru Crizantema de aur

Agentia de comunicare si relatii publice The Public Advisors tocmai a dus la bun sfarsit un proiect care face parte din brandingul cultural al orasului Targoviste: Festivalul National de Creatie si Interpretare a Romantei Crizantema de Aur.

Citeşte mai mult pe:

IQads.ro » PR-Romania.ro »

Târg cu Tâlc

Ediţia a doua a Târgului cu Tâlc face parte dintr-un proiect mai larg pentru susţinerea comunităţii artizanilor handmade din Romania.

Citește pe:

PR-Romania.ro »